Bel voor een afspraak:

038-2303440

 

Wilt u bij een afspraak, indien van toepassing, het volgende mee nemen:

  • een geldige legitimatiebewijs,
  • verzekeringspas,
  • Eventueel een verwijsbrief.

Indien er wijzigingen zijn van uw persoonlijke gegevens zou u die dan aan ons door willen geven.
Dit om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar telefoonnummer: 038-2303440 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Eerste Afspraak:

Uw gezondheid:

Wij vragen u een anamnese (gezondheidsvragenlijst) in te vullen die betrekking heeft op uw gezondheid en medicijngebruik. Deze lijst dient u naar waarheid in te vullen, i.v.m., groot belang om complicaties tijdens of na de behandeling te voorkomen.
Wijzigingen ten aanzien van uw gezondheid en medicijngebruik dient u tijdig aan ons te door te geven.
Uw medische en persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en vallen onder het medisch beroepsgeheim.

Bij de eerste afspraak wordt allereerst de gezondheidsvragenlijst doorgenomen. De mond wordt onderzocht en het tandvlees gecontroleerd op bloedingen en oneffenheden. Er wordt uitgebreid uitleg gegeven over het ontstaan van de probleem gebieden en de mogelijke behandelingen en consequenties daarvan. Indien noodzakelijk krijgt u instructie hoe u het best uw mond kunt verzorgen. Afhankelijk van de reden van uw bezoek en uw mondgezondheid kunnen er meerdere afspraken volgen. Er zal een begroting gemaakt en met u besproken woorden. Voor verdere behandeling dient u akkoord te gaan met het behandelplan. Een begroting vanaf € 150,- zal ter informatie meegegeven worden.

 

Wijzigen van een afspraak:

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij erop dat u op tijd komt. Mocht u onverhoopt de afspraak toch niet na kunnen komen, dan verzoeken wij u tenminste 24 uur van te voren de afspraak verzetten/annuleren. Wanneer u niet tijdig uw afspraak annuleert, helemaal niet komt of zodanig te laat komt dat behandeling niet meer kan plaatsvinden, zijn wij genoodzaakt de kosten van een consult in rekening te brengen.

 

Wachttijden:

Mondhygiëne Praktijk SARKISIAN zal alles aan doen om een ieder die zich aanmeld voor een afspraak zo snel mogelijk geholpen wordt.
Onze praktijk is groeiende en kent geen wachttijden.